تبلیغات

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن - آکا



1395/09/17

آموزش آشپزی ، سایت آشپزینکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری آکاایران:   ,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن - آکاپیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک, اشک ریختن, خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن,سوزش چشم, سوزش چشم با پیاز

آکاایران: روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن چرا زمان خرد کردن پیاز اشک می ریزیم ؟

پیاز چطور می تواند باعث اشک ریختن می شود و چطور می توان از آن جلوگیری کرد؟

به گزارش آکاایران: پیاز از لایه هایی چندگانه تشکیل شده است؛ لایه بیرونی (پوست قهوه ای آن) لایه های دیگر (لایه های سفید و آبدار خوردنی) و انتهای پیاز (کرکین یا همان ریشه پیاز).
زمانی که ریشه های پیاز را می برید، آنزیمی آزاد می شود که واکنش این آنزیم در سایر لایه های پیاز تولید گاز می کند. هنگامی که این گاز با آب پیاز مخلوط می شوند نوعی اسید را به وجود می آورد.

اگر شما هم هنگام خرد کردن پیاز دچار مشکل هستید به مواردی که برایتان آماده کرده ایم توجه فرمایید:

۱- از چاقوی بسیار تیز هنگام خرد کردن استفاده کنید.
۲- قبل از خرد کردن، پیاز را به مدت ۱۵ – ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید

روش خرد کردن پیاز

,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۳- پیاز را در آب خرد کنید. ,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

۴- پیاز را نزدیک بخار خرد کنید.
خرد کردن کنار بخار آب کتری یا قابلمه نیز ترفند جالبی است. بخار آب، گاز خارج شده از پیاز را جذب می کند.
۵- از راه دهان تنفس کنید و زبان خود را کمی بیرون نگه دارید.

,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۶- پیاز را در آب غوطه ور سازید.
۷- پیاز با نوک چاقو برش ندهید. ,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۸- هنگام خرد کردن پیاز سوت بزنید!
۹- یک تکه نان در دهان خود قرار دهید.
۱۰- از عینک های کیپ و یا ماسک استفاده کنید. ,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن
۱۱- خرد کردن پیاز را کنار هود قوی، هواکش و یا کنار پنجره انجام دهید.
۱۲- از لنز استفاده کنید.
۱۳- از محلول های اسیدی استفاده کنید.

محلول های نمکی و اسیدی می توانند ماهیت آنزیم ها را تغییر دهند. به این دو روش ساده برای ساخت این نوع محلول های توجه کنید:

الف- مقداری سرکه را روی تخته برش خود بریزید. اسید موجود در سرکه آنزیم را تا حدودی غیرفعال می کند.
ب – پیاز را در آب نمک خیسانده و سپس خرد کنید.
فراموش نکنید که این کار نیز طعم پیاز را تا حدی تغییر می دهد.
۱۴- از روش شمع استفاده کنید.
قبل از خرد کردن پیاز، شمعی را نزدیک تخته خردکن روشن کنید. گازهای آزاد شده هنگام خرد کردن به سمت شعله شمع کشیده می شوند. اگرچه این راه نیز بهترین گزینه نیست و بسیاری می گویند این کار تنها باعث ایجاد رایحه (اگر شمع معطر دارید) می شود اما حداقل آشپزخانه تان خوش بو می شود.

,پیاز ,خرد کردن پیاز ,اشک,[categoriy] روشهای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن

در مورد اشک پیاز زیاد صحبت کردیم. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اشک تولید شده از گاز پیاز از لحاظ ساختاری با اشکی که در هنگام ناراحتی و یا خوشحالی می ریزید متفاوت است.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات

نرخ ارز